Vistas de página en total

miércoles, 2 de marzo de 2011

Fabricació i aplicacions dels materials en la construcció

Materials ceràmics: és un material  la intervenció d'una quantitat de calor en la seva preparació. La ceràmica es fa servir en les teules, els totxos, els maons els paviments,...
Ciment: El ciment és un conglomerant artificial, es format per sorres i fangs barrejats amb aigua que s'endureix.. És un dels materials de construcció més importants que hi ha. És fa servir per paviments, per recobrir parets,...
Formigó: és un material usat en la construcció que resulta de l'emmotllat i enduriment d'una barreja d'àrid (grava i sorra), ciment, aigua i additius i addicions que li donen característiques determinades.
Ferro i acer: El ferro és un metall format per elements químics, de colors grisos i és el metall més abundant de l'escorça terrestre després de l'alumini. És bon conductor elèctric i tèrmic. L'acer és un material metàl·lic format bàsicament per un aliatge de ferro.
Vidre: és una matèria sòlida aconseguida a partir del refredament d'un líquid. És fa servir per deixar passar la claror a les finestres de les cases i es pot trobar transparent o translúcid que en algunes ocasions també és necessari.És un bon aïllant elèctric.
Alumini: és l'element metàl·lic més abundant en l'escorça terrestre. La seva lleugeresa, conducivitat elèctrica resistència a la corrossió, la seva maleabilitat i el seu baix punt de fusió el fan un material molt bo per a moltes aplicacions sobretot per xapar finestres o parets d'aquest material perquè és maleable i resistent.
Fusta: és la matèria llenyosa del tronc d'una planta, especialment en arbres i arbusts que es caracteritzen per tenir troncs. Serveix per fer parquets de cases, per el mobiliari, per teulades de cases...
Coure: és un metall format per una barreja de bronze i estany. Va ser un dels primers metalls en ser utilitzats per l'ésser humà a la prehistoria. És un material molt dúctil amb bona conducivitat tèrmica i per això es fa servir conductor elèctric a l'interior dels cables.

No hay comentarios:

Publicar un comentario